Blog

De slechtste cadeaus om te geven voor Moederdag

23 april 2021

De slechtste cadeaus om te geven voor Moederdag

Moederdag komt eraan en je hebt het cadeau voor je dierbare en liefste nog steeds niet gevonden?  Om misstappen te voorkomen, is hier de lijst met de ergste Moederdaggeschenken, die koste wat het kost moeten worden vermeden!  En aangezien we best aardig zijn, geven we je ook alternatieven die haar ongetwijfeld zullen plezieren!

1. Een afslankkuur

Geen commentaar.  In de   goede voornemens aan het begin van het jaar  schreven we “om van elkaar te houden zoals we zijn”, en dat is zeker wat je dit jaar doet… Bravo voor jou, supermoeder!
Bied in plaats daarvan aan  : een cadeaubon om haar garderobe opnieuw samen te stellen !  

bio luier

2. Een antirimpelcrème

Natuurlijk krijgen we erkenning als we moeder worden.  We hebben echter ook recht op "plezier" -geschenken die iets anders doen dan ons herinneren aan het verstrijken van de tijd.
Bied in plaats daarvan aan  : een massageolie, en de massage die daarbij hoort!

biologische room

3. Een boek over positief ouderschap

Moederdag eert jou als een supermoeder.  Als er een dag is waarop je geen lessen wilt of hoeft te ontvangen, dan is het vandaag!
Dus ja, je bent moe, en soms verhef je zelfs je stem ... Maar je doet het geweldig en jullie houden allemaal van elkaar uit de grond van je hart.  Dat is toch het belangrijkste!

4. Een geurkaars

Als er iets is dat buiten de boot valt als je moeder wordt, dan is het wel de thuisopvoering.  En hoewel het bij jou misschien niet altijd perfect is, doe je je best, en dat maakt je een supermoeder <3 Om nog maar te zwijgen van het feit dat huisgeuren vaak schadelijke vluchtige producten bevatten.
Geef in plaats daarvan  : een mooi boeket pioenrozen 

organische kaars

5. Een state-of-the-art keukenmachine

Zeker gezien hun prijs is het een heel mooi cadeau.  Je had het hem ook spontaan of voor een andere gelegenheid kunnen aanbieden.  De moeder heeft het woord 'kookwerk' niet in haar DNA gegraveerd, onthoud ...
Trakteer  haar in   plaats daarvan op  : een één-op-één diner in het restaurant

6. Een toilettas

Het is waar dat je er nog geen 45 in je la had liggen.  Dus tenzij ze gevuld is met haar favoriete schoonheidsproducten, kun je maar beter een ander idee bedenken.
Bied in plaats daarvan het volgende aan  :   een reisset  en een vliegticket naar de Malediven.


Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.