Blog

De baby in de lente aan te kleden, een echte puzzel

01 april 2021

De baby in de lente aan te kleden, een echte puzzel

Het is warm, het is koud, we trekken de trui uit, we trekken de trui weer aan.  Baby's aankleden in het voorjaar is vaak een echte hoofdpijn.  We willen niet dat hij ziek wordt en tegelijkertijd willen we hem minder warm kleden omdat het geen 0 graden meer is.  Luister tegelijkertijd naar onze instincten en het weer, laten we het probleem oplossen met Adeline ...

Body, geen body?

We houden van dit kledingstuk om de baby te kleden, omdat de   rompers  zijn lichaam warm houdt.  Er zijn zelfs thermische rompers gemaakt van lichtgewicht stoffen en technische vezels die de baby droog houden.  Maar wat zeker is, is dat het, ongeacht het seizoen, beter is voor de baby om zijn rompertje te houden.  In de lente en zomer, als het warm is, kunnen we de lengte van de mouwen aanpassen: lang, kort, tanktops… Zelfs 's nachts is het beter om een ​​bodysuit te dragen in plaats van naakt te slapen.  Als het erg warm weer is, helpt het lichaam bij de thermoregulatie van het lichaam.  Het helpt het lichaam om een ​​geschikte temperatuur te behouden door overtollige warmte af te voeren.

Leuke overall  om baby in het voorjaar aan te kleden

Overalls zijn echt schattig, en zien we graag als babykleding in het voorjaar omdat ze erg praktisch zijn.  Dit kledingstuk laat de baby vrij om te bewegen en met drukknopen in het kruis is het niet nodig om het snel te verwisselen.  

Naar bed

Om de baby voor het slapengaan aan te kleden, laat u de winterpyjama links liggen en kiest u voor een jersey pyjama.  Pyjama's uit één stuk zijn praktisch omdat de baby 's nachts vrij kan bewegen.

Nooit zonder mijn sweatshirt

We bewaren altijd een sweatshirt in de luiertas voor het geval we de baby wat meer moeten bedekken.  We kiezen voor katoen omdat het transpiratievocht absorbeert.  Als het weer niet vereist dat je een regenjas draagt, overweeg dan toch om een ​​sweatshirt met capuchon te kopen, zodat je altijd kleding hebt die de oren van je baby beschermt.  Het kan praktisch zijn om er een te kopen met een licht gewatteerde voering om te beschermen tegen temperaturen die mild blijven. 

Het windjack of de grote jas om de baby aan te kleden? 

We bewapenen hem met een top windjack tegen nat weer.  Om de baby te kleden, kiezen we ervoor dat het waterdicht is om naar buiten te gaan in geval van regen.  En we bewaren het het hele seizoen, en in de tas zodra het nodig is om de baby te bedekken als de wind besluit te doen wat hij wil. 

Katoen, het lentemateriaal  voor babykleertjes

Het is het meest geschikte en prettige natuurlijke materiaal voor de kwetsbare babyhuid.  Bovendien is het het meest geschikt voor het seizoen.  Het katoen helpt bij het verdampen van transpiratievocht.  In tegenstelling tot synthetische materialen die zweet aan de huid binden en ongemak veroorzaken. 

We letten op de oren van baby's

Als de lente zijn deel van zachtheid en blauwe luchten brengt, kunnen 's ochtends zelfs de dagen koel blijven en is het noodzakelijk om de oren van de baby goed te laten lopen.  Oorontstekingen zwerven nog steeds rond en de wind kan de baby snel kietelen.  Een lichte hoed, een capuchon, een hoofdband, we kiezen het accessoire dat we verkiezen om verkoudheid te beperken. 

We houden onze voeten warm

Het is een beetje vroeg om je tenen eruit te krijgen.  We houden daarom onze voeten warm in de kinderwagen omdat baby's vaak verkouden worden aan de voeten.  Kleed de baby met dikke sokken en slofjes in de kinderwagen.  Je kunt canvas sneakers kiezen als het weer mild is en geschikte rubberen laarzen als het slecht weer is.  Laarzen zijn echt praktisch als uw kind al aan het lopen is.  Hij wil zeker in de plassen springen!  En als het gaat regenen, is het hier goed beschermd.  Maar tijdens dit seizoen blijven we warm in de   lente  : in april, doe het niet rustig aan, wacht tot mei om te doen wat je wilt.

 

Co-auteur met Adeline, 20 jaar kinderverpleegster  .

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.