Blog

3 oefeningen om te oefenen zonder te bewegen vanuit uw bureaustoel

22 april 2021

3 oefeningen om te oefenen zonder te bewegen vanuit uw bureaustoel

Alle gezondheidsspecialisten zijn het erover eens dat elke dag sporten je helpt om in vorm te blijven, 's nachts beter te slapen en bijdraagt ​​aan een beter psychologisch evenwicht.
Wij gunnen u: tussen thuiswerken, zittend leven en alle nadelen van een lockdown, is het niet altijd gemakkelijk om vast te houden aan een goede sportroutine.  Het is echter niet nodig om een ​​halve marathon te lopen!  Gewichtstraining, hypopressieve sportschool ... Hier zijn 3 ultraeenvoudige oefeningen, snel en zonder apparatuur, die u kunt doen zonder dat u het huis uit hoeft!

Je dijen trainen in 2 minuten!

Ga op de rand van uw stoel zitten (uw dijen mogen de stoel niet raken).  Til uw rechterbeen op en strek het, en houd de positie 30 seconden vast.  Begin dan opnieuw met het rechterbeen.
U kunt uw stoel eventueel naar achteren schuiven om meer ruimte te hebben.  Herhaal de oefening 2x.

Versterk je buikspieren met de hypopressieve sportschool

Adem diep in door je buik terwijl je op het puntje van je stoel zit.  Je buik moet zoveel mogelijk opzwellen.  Adem dan diep uit, trek je buik in en probeer je navel naar je bovenlichaam te brengen.
Deze hypopressieve gymmethode wordt met name aanbevolen voor   jonge moeders, en vrouwen in het algemeen  , omdat het helpt om het perineum te versterken.

Werk aan uw bilspieren, zonder uit uw stoel te bewegen!

Ga deze keer lekker achterover in uw stoel zitten.  Beide voeten moeten plat op de grond staan, heupbreedte uit elkaar.  Plaats uw voeten stevig op de grond.  Trek eerst je rechterbil tien seconden aan, en daarna ook je linkerbil tien seconden.  Herhaal de oefening 10x, waarbij je tussen elke set 2 seconden diep ademhaalt.

Truc

Vergeet niet om jezelf na je sessie goed te hydrateren, door een groot glas koud water te nemen!  Maar goed, het zorgt ervoor dat je deze keer voorgoed opstaat en een echte pauze neemt!


Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.